Ring til os: 7577 2055

Besøg vores webshop www.no1living.dk

No.1 Living er både en butik, i det superskønne Ejstrupholm, og en webshop, hvor du i fred og ro derhjemme kan lade dig inspirere af de nye tendenser og finde det, du lige mangler. 

Vi er en livsstilsbutik med et stort og varieret udvalg af de kendte mærker, og mange flere er på vej ind. 

Uanset om du træder ind I butikken på Jernbanegade eller tager en tur rundt i webshoppen, vil du komme til at mærke, at du som kunde er i centrum.

Vi er et team der elsker nye trends, og arbejder intens på, altid at være med helt fremme med nye tendenser og ideer. No.1 Living kan give dit hjem en unik stemning med lækkert brugskunst, el artikler og fede lamper.

Vores største ønske er, at alle vores kunder og besøgende skal have en god oplevelse og føle sig inspireret, når de forlader vores forretning. Vi håber alle vil føle sig godt behandlet og kompetent vejledt.

Service er nøgleordet, og målet er fuld tilfredshed. Vi drømmer om at blive din, no.1 fortrukne indkøbs kilde, når du har brug for forandring eller blot en lækker gave til kæresten, værtinden eller måske medarbejderen. 

No.1 Living www.no1living.dk er

  • For dig der sommetider har lyst til lidt nyt
  • For dig der vil have en personlig kontakt 
  • For dig der elsker at surfe efter gode varer

-også gør det vel heller ikke noget, at flere af os har mere end 20 års erfaring. At handle er ikke kun et spørgsmål om de rigtige varer, men om at få alting omkring varerne til at gå op i en højere enhed. 

Service, kundepleje og altid et smil - hos os mærker du forskellen 


FØLG MED PÅ FACEBOOK