Ring til os: 7577 2055

Referencer - Automation

Dansk Maskinmontage 

”Vi har arbejdet med Høj El og Automation siden 2009. Vi hørte om Høj El gennem en anden af vores samarbejdspartnere, Klovborg Maskinfabrik, som anbefalede os at bruge dem.

Vi arbejder især meget inden for bryggeribranchen, og det er specielt her, Høj El har løst en masse opgaver for os. For eksempel havde vi en rigtig stor flytteopgave oppe i Norge, hvor Høj El har stået for alt det elektriske. De-montage, montage og efterfølgende den elektriske opstart af hele anlægget deroppe. Derudover er det typisk tavler og programmer til anlæg rundt omkring i Danmark og lidt i Norge, de laver for os.

Jeg har den samme kontaktperson og den samme montør, som tager med mig rundt, og det fungerer rigtig fint. Jeg vil gerne give Høj El min bedste anbefaling!”

Salgs- og servicechef Leo Kloster, Dansk MaskinmontageNikodan 

”Vi har arbejdet sammen med Høj El og Automation i 14-15 år. Valget faldt i første omgang på dem, fordi de ligger tæt på. Og så har det også vist sig, at de er ufatteligt fleksible og hurtige, både når vi skal have udført diverse opgaver, og når vi skal have tilbud til projekter og så videre. Enten via telefonen eller også kommer Jakob lige forbi, så vi kan snakke tingene igennem. Det er vigtigt for os, at vi får hjælp i en fart.

Vi er et mekanikhus, der bl.a. laver komplekse systemer, og her leverer Høj El typisk eltavler med og uden plc-programmering. Og de er naturligvis også med, når systemet skal installeres og køres ind.

Vi oplever Høj El som en ualmindelig dygtig og loyal samarbejdspartner, og vi giver dem absolut topkarakter!”

Medejer Chris Hansen, Nikodan


Ricos

Vi fik anbefalet Høj El og Automation gennem en anden underleverandør, som havde et godt samarbejde med dem. Og vi har faktisk brugt dem siden da. Hos os varetager Høj El de mere komplicerede el-opgaver, fx PLC-styringer til et større robotprojekt. Det er de rigtig kompetente til. 

De er også meget ordholdende! Efter at have kørt med nogle af de styringer, de har lavet, oplevede jeg, at der var noget af det, der ikke kørte helt som jeg synes, det skulle. Jeg kontaktede Jakob og forelagde ham sagen, og vi snakkede lidt om, hvad der lå til grund for problemerne. Men hvis jeg oplevede problemer, skulle det naturligvis løses, så de sendte en mand ud til os dagen efter, og problemet blev løst. Og det gjorde de kvit og frit.

Produktionschef og medejer Peter Jensen, Give Konfekture


Kelsen Group A/S

Høj El laver alt installationsarbejdet hos os, og så bruger vi dem også en hel del på automationssiden, til nye tavler osv. De er meget allround, og de laver bare et godt stykke arbejde.

De er nemme at arbejde sammen med, og de har den indstilling, at vi skal have løst den opgave, vi står foran. Og så klemmer de på med krum hals, indtil opgaven er løst. De har også en rigtig god indstilling til, at vi er en fødevarevirksomhed. De tænker på, at de hygiejnekrav og -regler vi har omkring vores fødevarer skal overholdes. De forstår vores interne procedurer og efterlever dem, uden vrøvl. Det betyder utroligt meget for os!

Teknisk chef Johan Dissing, Kelsen Group A/S