Ring til os: 7577 2055

Referencer - Installation

HD-BYG 

”Vi har arbejdet sammen med Høj El i 40 år. Jeg kendte stifteren af virksomheden, og ønskede samtidig at arbejde sammen med lokale virksomheder, så derfor valgte jeg i sin tid dem. Og det har jeg aldrig fortrudt.

Høj El og Automation udfører alt vores elinstallationsarbejde i villabyggerier og større landbrugsbyggerier. Jeg er godt tilfreds med vores samarbejde, for vi kører det på den måde, at vi har to-tre medarbejdere hos Høj El, som altid udfører arbejdet for os. På den måde ved vi, hvordan de laver det, og de ved, hvordan vi vil have det lavet. Derfor er der aldrig nogen misforståelser. Det fungerer bare.”Murermester Jens Drongstrup, HD-BYG


Give sygehus 

”For en del år siden gik det installatørfirma, vi plejede at bruge, konkurs, og den svend vi havde et rigtig godt samarbejde med blev efterfølgende ansat hos Høj El. Så det var egentlig ud fra personlige relationer, at vi kom til at arbejde med Høj El. Og det har vi ikke fortrudt. Høj El løser alle mulige elektrikeropgaver for os. Det er en blanding af serviceopgaver på eksisterende installationer og nyinstallationer.

Jeg synes vores samarbejde kører godt. Jeg bestiller arbejdet gennem den svend, der kommer her i huset. Han er på mange måder selvkørende, og det giver helt klart en fordel, at vi snakker direkte sammen, for så undgår vi misforståelser. Vi er kun tilfredse!”Overmontør Karl-Jørgen Jensen, Give Sygehus.